Afspraak

OPGELET: momenteel geen afspraak mogelijk.

Hoe een afspraak maken?

Voor de eerste afspraak, stuur je mij een mailtje welke dagen en uren voor jou mogelijk zijn om langs te komen. Laat jouw gegevens achter , ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
christelwilmsen@gmail.com
Mijn adres is Fazantenstraat 13, 2340 Beerse

GDPR/Privacy

Ik neem geen notities. Je hoeft geen formulieren in te vullen of persoonlijke gegevens mee te delen. Ik heb enkel jouw voornaam nodig en contactgegevens waar ik je kan bereiken.

Tarief

Een consult kost 40 euro.
Betaling kan cash of via Payconiq.
Bij financiële moeilijkheden, kunnen we bekijken of een sociaal tarief mogelijk is en wat voor jou een haalbare kaart is.
Gelieve afspraken die gemaakt zijn, na te komen. Als je niet komt of niet op tijd verwittigt, ontneem je andere mensen de mogelijkheid in jouw plaats te komen.

Hoe verloopt een consult?

Een zéér belangrijke factor, die ik toch wens te benadrukken, is dat ik vanuit mijn hoedanigheid van verpleegkundige de waarde van het beroepsgeheim ken. Alles wat tijdens ons gesprek gezegd wordt, is vertrouwelijk en blijft tussen ons. Het is zéér belangrijk dat je vrijuit kan praten, zonder belemmeringen, dat je jezelf veilig voelt. Verder nog een zéér belangrijk element voor onze samenwerking, is dat je jezelf openstelt voor alle hulp van het Spirituele.
Een consult duurt één uur, waarbij vooral gepraat wordt over jouw verdriet, jouw zorgen, jouw pijn, hoe hier mee om te gaan. Aansluitend geef ik ongeveer 10 minuten een Reiki-healing, waarbij wij samen hulp vragen voor het zware leed dat je ondergaat. Hulp wordt gevraagd aan jouw hulpbronnen en aan mijn hulpbronnen, aan de wereld die we niet zien maar die er wel is. Hierbij zal je even op je rug op een behandelingstafel liggen, je kan het best gemakkelijke kledij dragen, alleen de schoenen worden uitgedaan.
Tijdens het vragen van hulp, leg ik mijn handen op uw hoofd, uw schouders en ter hoogte van uw hart. Je hoeft verder niets speciaal te doen, je laat het gewoon over u komen, je moet je alleen ontvankelijk opstellen. Hier kan niets mis mee gaan. Na de Reiki-healing, bedanken we samen voor alle hulp die je krijgt en praten we nog eventjes na. Ik geef je ook het advies om je thuis regelmatig een tiental minuutjes af te zonderen en om hulp te vragen aan jouw hulpbronnen, aan die andere wereld, aan het universum, hulp bij jouw verdriet. Dit zal je goed doen.